Edje & Bart forever in our  ❤️ 

Seizoen '13-'14, U16 wint titel onder leiding van Eddy Hoflack, later Alain Dewitte.

Eddy Hoflack beter bekend als Edje. Zijn droom was om kampioen te spelen met de toenmalige U16 tot het noodlot toe sloeg en ons Edje, op 11-08-'13 onverwacht was overleden.

Daarom was het ultieme doel van de U16 om kampioen te spelen, voor Edje!

Het is hun dan ook gelukt, op 2 speeldagen van het einde kroonden de toenmalige U16 zich tot kampioen en droegen deze titel op aan hun geliefde trainer, zowel door speelster als supporters werd hij heel graag gezien.

Een trainer die altijd oprecht en eerlijk was tegenover zijn speelsters maar als het moest kwam hij ook streng maar rechtvaardig uit de hoek om zo het beste uit zijn team te halen.

Maar kort daarna sloeg ook het noodlot toe voor de papa van Ibe & Nika Vandoorne..  op 20-12-'13 verloren zij hun beste vriend, grootste fan en vader.

Elsie verloor haar grootste liefde en onze meisjes verloren hun grootste supporter langs de zijlijn. 

Bart Vandoorne, een man met een hart voor Menen die elke keer langs de zijlijn stond om de ploeg vooruit te schreeuwen. Een man die iedereen juist dat duwtje in de rug gaf dat nodig was, een man met een gouden hart die veel te vroeg heen is gegaan. 

Jammer genoeg wilde de bal voor hen niet meer rollen.. Deze titel was dan ook voor 2 speciale mannen met een blauw hart die in het hart zullen blijven van velen. 

Edje en Bart, we zijn zeker dat jullie ons nog altijd steunen en toeroepen van hierboven.

We missen jullie nog elke dag

Voor altijd in ons hart 

You'll never walk alone !


Kerstmarkt ! 

Naar jaarlijkse gewoonte staan wij telkens op de kerstmarkt in Lauwe. 

We bieden iedereen graag een jeneverke aan maar geen schrik! Naast jenever bieden we ook nog andere dranken aan. Wil je ons graag steunen? Of gewoon zin in een jeneverke?

Neem dan gerust een kijkje bij onze standjes en drink er eentje mee :)

Hier alvast enkele sfeerbeeldjes 


Dames

Onze dames, toch een geval apart soms ... maar toch een ploeg om U tegen te zeggen. Dames die voor elkaar in de bres springen en die er altijd staan voor elkaar, een team die ervoor wil gaan maar vooral een team waar vriendschappen ontstaan voor het leven.

De trainers weten gelukkig al hoe ze de dames het best moeten aanpakken :) We zijn dan ook o zo trots dat we elk jaar opnieuw een ploeg kunnen aanbieden vol vriendinnen zowel op als naast het veld en met veel sfeer die een voorbeeld willen zijn voor onze eigen jeugd. 

Geloof je ons niet? Neem eens een kijkje hieronder


FCMU TEGEN OUDERS 

Onze ouders staan niet enkel langs de zijlijn maar ook tegenover onze speelsters. Het was alvast een leuke wedstrijd maar of er veel gevoetbald werd is nog maar de vraag... de uitslag zullen we ook maar links laten liggen ;)


FCMU tegen kanker

FC Menen United nam het in 2017 op tegen kanker. 

De eerste editie gerealiseerd dankzij de steun van onze voorzitter Didier Defever, logistieke hulp van Johan Vander Beken, uitbater David Devos en Jeremy Vandoorne als peter van het evenement. 

Een namiddag vol met voetbal ten voordele van kom op tegen kanker. Zowel het vijfde als zesde leerjaar van basisschool Barthel als onze eigen jeugd kwamen in actie. Het hoogtepunt kwam er nadien bij het optreden van onze dames die het opnamen tegen een elftal vol BV's.  

Naast het voetbal waren er ook tal van activiteiten naast het veld. Jamie-Lee Six kwam haar boek signeren, springkastelen in het kinderdorp, standen met frietjes en braadworsten maar natuurlijk voldoende drank tegen de dorst. 

De dag werd afgesloten door om 18.OOh stipt alle ballonnen die werden aangekocht als steun, samen in de lucht te laten opgaan. 

Enkele sfeerbeelden !